Exams

PVTC

SUSTINEREA EXAMENELOR DE CERTIFICARE LA CENTRUL DE TESTARE XEDUCO

  • XEDUCO este centru de  testare autorizat PearsonVUE  si administreaza examene Microsoft, Cisco si ale altor sponsori.
  • Examenele se sustin in limba engleza (sau o alta limba de circulatie internationala)  si se programeaza la cererea candidatilor, la centrul nostru din Bucuresti.
  • Lista examenelor disponibile si informatii despre fiecare examen (durata, numar intrebari) sunt disponibile pe paginile web Pearson VUE  sau pe site-ul sponsorului (de ex. Microsoft)
  • Inregistrarea la examene se poate face direct pe site-ul PearsonVUE  ( plata cu card, nu se emite  factura) sau prin intermediul centrului nostru (se emite factura cu TVA).
  • Examene Microsoft (procedura noua !! ): Trebuie sa va inregistrati in prealabil pe site-ul Microsoft Learning cu un cont Microsoft (Hotmail, Live etc.). Puteti apoi sa continuati folosind link-ul de directionare pentru planificarea examenului si plata online catre PearsonVUE sau sa ne contactati direct daca doriti programarea/plata  examenului prin intermediul centrului nostru.
  • Programarea unui examen  prin intermediul centrului XEDUCO : Daca doriti ajutor entru rezolvarea procedurilor de inregistrare si plata va recomandam sa ne contactati cu cateva zile inaintea datei  preferate pentru sustinerea examenului. Plata taxelor de examinare se poate efectua in acest caz prin ordin de plata bancar sau cu numerar.Email de contact: xeduco[at]xeduco[dot]net
  • Eventualele solicitari de amanare sau renuntarea la sustinerea unui examen trebuie procesate cu cel putin 24 de ore in  avans. Pentru amanarea examenelor este necesara de regula achitarea unor taxe suplimentare. In cazul in care candidatul nu se prezinta la examen la data si ora pentru care a fost inregistrat  inregistrarea NU se poate anula si NU este posibila restituirea taxelor de examinare, indiferent de motivul neprezentarii.