Info Learning

INFORMATII DESPRE DESFASURAREA CURSURILOR  IN CADRUL CENTRULUI DE INSTRUIRE XEDUCO

 SONY DSC

CONTINUTUL CURSURILOR:

Cursurile se desfasoara conform programelor analitice oficiale publicate de sponsorii acestor cursuri, respectandu-se intocmai recomandarile acestora cu privire la proportia intre activitatile de prezentare/demonstratii efectuate de instructor  si aplicatiile practice (activitati hands-on) efectuate de cursanti sub indrumarea instructorilor . Pentru majoritatea cursurilor, aceasta proportie este de 50-50 %.

INSTRUCTORI:

Trainerii nostri sunt profesionisti cu experienta indelungata in activitatea de instruire pe care o imbina cu activitatea de consultanta in cadrul unor proiecte internationale. Acestia detin prestigioase certificari  profesionale si se implica in activitatea comunitatilor de specialisti IT.

MANUALE / SUPORT DE CURS :

Ca suport principal de curs se folosesc manualele originale ale sponsorilor (Microsoft, EC-Council, PMI), in limba engleza, in versiune tiparita sau digitala precum si documentatie suplimentare selectata de instructorii cursurilor. Pentru programele de instruire customizate se utilizeaza documentatia- suport de curs elaborata direct de instructor, furnizata cursantilor in forma tiparita si/sau electronica.

LIMBA DE PREDARE:

Cursurile se predau in limba romana, materialele de curs (documentatia) si software-ul utilizat fiind in limba engleza. La cerere, cursurile se pot desfasura in limbile engleza, franceza  sau germana, sub rezerva completarii unei grupe de studiu (6-10 persoane) cu aceeasi optiune.

 ATESTARE:

La absolvirea cursului, fiecare cursant primeste diploma originala (Certificate Of Achievement) emisa de sponsorul cursului (Microsoft, EC-Council, PMI etc.).

DOTARE TEHNICA:

Dotarea tehnica a centrului de instruire XEDUCO este corespunzatoare cerintelor impuse de Microsoft pentru centrele de training autorizate (Statii de lucru individuale cu 16 GB  RAM ,  monitoare  22″).  Salile de curs, situate intr-o moderna cladire de  birouri clasa A sunt confortabile, climatizate  si echipate cu mijloace moderne de prezentare.

SUPORT PENTRU PREGATIREA EXAMENELOR:

Fiecare absolvent beneficiaza de consultatii gratuite in perioada de pregatire pentru examenul aferent cursului urmat.

PROGRAM CURSURI:

Programul zilnic de desfasurare este de obicei 9,00-17,00 , cu posibilitatea prelungirii in functie de ritmul parcurgerii programei. Dupa orele de curs, studentii pot efectua in continuare practica  individuala in cadrul centrului.

ALTE FACILITATI:

Sunt incluse coffee-breaks si masa de pranz la unul din restaurantele din imediata vecinatate a centrului.Cursantii pot conecta la Internet device-urile proprii prin reteaua wireless interna.

CONDITII DE PLATA:

Plata cursurilor se efectueaza anticipat. In acest sens va rugam sa ne transmiteti din timp o comanda scrisa (P/O) emisa de firma platitoare. Se va emite apoi factura aferenta participarii la curs, pe baza careia se poate efectua plata.

In cazul renuntarii la participare, se percepe o taxa administrativa de 15% din contravaloarea cursului daca aceasta intervine la mai putin de zece zile inaintea inceperii cursului. Daca renuntarea intervine la mai putin de cinci zile lucratoare  pana inceperea cursului, contravaloarea cursului trebuie platita integral, reprogramarea participarii intr-o serie ulterioara fiind posibila in limita locurilor disponibile.

Costul examenelor aferente NU este inclus in mod obisnuit in pretul cursurilor, exceptie facand anumite promotii.

CONDITII DE GARANTIE (“CUSTOMER SATISFACTION”):

In cazul in care un cursant nu este satisfacut de calitatea cursului urmat, el poate solicita rambursarea integrala a sumei platite.
In cazul in care un absolvent nu promoveaza examenul aferent cursului urmat, el poate solicita sa urmeze din nou acel curs in cadrul centrului de instruire XEDUCO , fara plata unei sume suplimentare.